A jegyző monológja

Dr. Sárvári Eszter jegyzőnő egy érdekes monológot adott elő az előző testületi ülésen az 5. napirendi pont tárgyalásánál. Javaslom először hallgassátok végig, aztán itt és itt olvassátok el a Kormányhivatal törvényességi felhívását. (Törvényességi felhívással akkor él a Kormányhivatal, ha jogsértést észlel.)

Ha egyből nem sikerül összhangra hozni a kettőt, semmi gond. Elsőre nekem sem sikerült, pedig tuti erre a levélre reagált jegyző, csak a lelkem leragadt a vastagon kiemelt legfeljebb szónál. Az pedig elkerülte a figyelmét, hogy később csak háromszor marasztalja el a Kormányhivatal a Testületet. Abból az első nagyon gáz, olyan rendeletet alkottak ami veszélyezteti a jogbiztonságot.

Szóval lehet nyugodtan gunyoros megjegyzéseket tenni, meg cikizni a lakossági bejelentőt, de egyenlőre úgy néz ki, hogy a bejelentő ismeri a Önkormányzat működésével kapcsolatos jogszabályokat, a jegyző pedig ezek hiányától szenved. Úgy hogy ez a ciki monológ legfeljebb a Testület megtévesztésére volt alkalmas.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>