Feketéné Danyi Andrea Csilla – K.O.

2016. május első hetében azonnali hatállyal távoznia kellett a dorogházi iskola igazgatói pozíciójából. Sokan megkerestetek, hogy csináljunk valamit mert ez “tűrhetetlen”, “mennie kell”, “nem tudok rá felnézni”, stb. És ezek még a szolidabbak megkeresések voltak. Mindenkinél az eltávolítás alapjául szolgáló cselekmény verte ki a biztosítékot.

Sem az eltávolítás ténye, sem az eltávolítás indoka jogilag nincs hatással sem a képviselői, sem az alpolgármesteri mivoltára. A saját erkölcsi normája alapján kizárólag az Ő döntése és egyben felelőssége is, hogy továbbra is kíván e a képviselői és alpolgármesteri székben maradni.

Nem védeni kívánjuk Őt, de a korrektség és a tisztánlátás miatt ezt szükségesnek láttuk közölni. A magánvéleményünk szerint úgymond lenullázta magát. Bármennyire is Ő a legértelmesebb képviselő, de ezen cselekedetével méltatlanná vált a ‘képviselő’ és az ‘alpolgármester’ címek viselésére. Méltatlanná vélt az Értéktár bizottság vezetésére is. Továbbá a falu második embereként méltatlanná vált a falunk képviseletére is a nagyvilág előtt. Egyszerűen komolytalan és hiteltelen lett.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>