Jelöltek – Nagy István

Nem terveztem ilyen gyorsan a jelöltek bemutatását, de így hozta az élet. Augusztus 24.-én a postaládámban találtam 3 db szórólapot: Matikovszkiné Medve Myrtilét, dr. Galambosi Frigyesét és Nagy Istvánét. Most csak Nagy Istvánra fókuszálok, a többieknek várakozni kell.

Gyanús volt a szórólap fogalmazási módja és a tartalma is. Hogy őszinte legyek – ezt ilyen formában nem néztem ki Pistánkból. Ezzel nem lenézem, hanem az általam megismert Pista más stílus, de soha nem lehet tudni. Gondoltam,  ha a világ is folyton változik akkor Pistánk miért ne változhatna. Tévedtem.

Ügyes Internet fürkészek kitúrták az igazságot, Pistánk plagizált. Nem kicsit, nagyon. Alább láthatjátok az igazságot, Pistánk szóról-szóra másolta Rozsnoki Zsuzsanna 2010-es választási szórólapját. A bekeretezett rész csak az összehasonlítást segíti, Pistánk szórólapjának tartalma 95%-ban más gondolatait tartalmazza.

np_plagium

Pistám!

Elmésen jegyezték meg, hogy “még be sem ült a székbe, de már capcarázik“. Mert ha csak nem rendelkezel Zsuzsanna engedélyével – bizony capcaráztál. Viszont mindettől függetlenül bebizonyítottad azt is, hogy fingod sincs a képviselői munkáról és az önálló gondolatok sem vetik szét a fejedet. Hogyan nézne ki veled egy testületi ülés? Ha pl. a költségvetésről kell szavazni akkor is puskázol majd, pl. keresel a neten egy jegyzőkönyvet és abból felolvasod valaki véleményét?

Ezen ballépésed után tiszteld meg azzal a választókat, hogy kiszállsz ebből a kampányból. Persze dacból végignyomhatod, még be is juthatsz, de olyan támadási felületet fogsz adni a többi képviselőnek és a polgármesternek, amit nem fognak neked megköszönni.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>