Kaptam – megosztom

Úgy néz ki más is megelégelte a címviselőink ámokfutását. A postaládámban leltem egy pendrive-ot, amin többek között a kultúrházról készült képek is voltak. Íme egy:

kh01

Ugye siralmas. Közel 45 millió forintból erre tellett. A “felújítás” előtt 50 évig stabilan állt, most a címviselőink felelőtlensége folytán 5 év alatt gallyra ment . Megjegyzem, az orvosi rendelő, a hivatal épülete és az óvoda felújítására ugyanaz a tervezői és kivitelezői csoportot bízta meg a testület, mint amelyik a kultúrházat csinálta. Pedig a megbízásnál már tudták, hogy baj van kultúrházzal, életveszélyessé is lett nyilvánítva. Ráadásul akkor még garancia időn belül voltak, de lerendezték azzal, hogy “nem kell egyből a rendőrségre rohanni”. Ez jegyzőkönyvben van. Most már kicsúsztunk a garanciából. El megy anyja keservébe az összes. Úgy gondolom el jött az ideje, hogy  most már a lakosok rohanjanak a rendőrségre. Van miért.

Még néhány kép:

kh02

kh03

kh04

kh05

kh06

kh07

kh08

kh09

kh10

kh11

kh12

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>