Közétkeztetés – kérdések

Tavaly nem véletlenül téptük a szánkat a közétkeztetési pályázatnál. Mátraverebélyben tényleg olcsóbban lehet étkezni (igaz, a óvodai drágább). Emlékeztetőül Vassné szerződése: 1 2 3.

Olvasgatva a szerződéseket… szembetűnő a két polgármester hozzáállása. A verebélyi a falu érdekeit szolgálja, a nemti pedig a szokásos népszerűség hajhászás a szociális juttatásokon keresztül. Pl nagy kérdés, hogy Vassné miért nem fizet az óvodai konyha használatáért?  Nem a falu jár jó a szolgálataival, hanem az Ő zsebe. Kedves Polgármester Asszony! Most hogy így összemelegedtek Vassnéval – mint a nagy megmentővel -, a falu érdekében legalább egy látszat 1 Ft-os bérleti díjat csikarjon ki. Na jó. Tudom, hogy nem fog menni, a nyúl nem viheti a puskát. Ha még valakinek kétséges lenne: a faluban Vassné akarata az első, gyakorlatilag Ő a polgármester. Van két szárnysegédje: Ivádyné és Krisztián. Széllné meg addig elbohóckodhat a polgármesteri székben, amíg kiszolgálja ezt a trojkát.

Aztán a további kérdések:

  • A szerződésben foglaltak ellenére – miért a közmunkások szállítják ki az ételt?
  • A szerződésben foglaltak ellenére – miért az óvodai közmunkások végzik a mosogatást?
  • Fizet e Vassné a közmunkások foglalkoztatásáért?

És a legfontosabb kérdés:

  • Megvan e az óvodai melegítőkonyhának a HAACP-s tanúsítványa. Ugyanis egy 2011-es rendelet alapján a tálaló és melegítőkonyháknak is rendelkezni kell HAACP-s tanúsítvánnyal.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>