Kutak

2018. december 31-ig kellet volna engedélyeztetni és bejelenteni a otthoni fúrt vagy ásott kutakat, különben jött volna a bünti.

A parlament meghosszabbította a határidőt 2020. december 31-ig.

A törvényjavaslatot azon az ominózus 2018. december 12-i napon szavazták meg amikor az ellenzék megkezdte a felkészülést a tanácsköztársaság 2.0 kikiáltására – persze kizárólag a nép érdekében. Csak az a baj, hogy az ifjú kun béláék nem szavazták meg ezt a törvényt, kizárólag a  kormánypárti képviselők és néhány független voksolt igennel a T/2930 törvényjavaslatra.

Apró momentum ez, de hűen tükrözi, hogy ki az aki cselekszik és ki az aki ugat. A balliberális ellenzéki csürhe (Jobbik, DK, MSZP, Párbeszéd, Liberálisok, LMP, Momentum) – miután elvesztette a véleményformáló képességét is – a munka helyett az ugatást, a rombolást és az erőszakot választotta. Isten óvja Magyarországot az újdonsült kun béláktól.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>