Jó hír – szolgálati közlemény!

Vass Józsefné képviselő asszony logikáját alapul véve - a jövőben senkinek nem kell fizetnie gépjárműadót, kommunális adót, iparűzési díjat, bérleti díjat, stb. Azaz semmit, mivel, hogy a Főkefe sem fizet.

nemfizet

Persze ez még választások előtti viccnek is rossz, de valamiért a Kossuth út 173 bérlője jól fekszik a képviselő-testületnél.

A közeljövőben – így a választások előtt – “Tudtad-e?” stílusban indul egy sorozat , ami valószínűleg a Hírharang hasábjain olvasható lesz. Nézzünk ebben a stílusban néhány gondolatot.

Tudtad-e, hogy a Kossuth út 173 bérlője 2001-2018-ig havi 2500Ft-ért bérelte az ingatlant, amiből egy fillér sem fizetett meg csak néhány számlát nyújtott be felújításról, felhalmozva ezzel 355900Ft + késedelmi kamat tartozást?

Tudtad-e, hogy ennek ellenére a képviselő-testület 2019-től meghosszabbította a szerződését, igaz most már havi 5000Ft a bérleti díj, de ebből sem fizetett be egy árva vasat sem?

Tudtad-e, hogy a bérlő tartózkodási helye nem a Kossuth út 173-as ingatlan, hanem Diósd?

Levonhatjuk a konzekvenciát: Nemtiben a piaci ár hatodáért lehet önkormányzati ingatlant bérelni, de egyébként mindegy a bérleti díj mert nem szükséges megfizetni.

Kemény dolgok várnak az új polgármesterre, ha tájékozatlanul veszi át a hivatalt, nagyon sok kaki fog a nyakába ömleni.

A falunak most egy olyan független, de a kormánypártokkal jó viszonyt ápoló jelölt kellene, aki nincs elkötelezve semmiféle támogató felé, aki bele mer állni bármilyen konfliktusba.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>