Testületi ülés (2017-09-14)

Ezt ki ne hagyjátok! Porszem került a gépezetbe. Miről is van szó?  Mint korábban írtam - újra tárgyalni kell egy ülés napirendi pontjait. Persze a jegyző ezt az utolsó előtti napra hagyta – elbújva a rendkívüli ülés elvileg kisebb nyilvánossága mögé – csak arra nem számított, hogy a polgármester megelégeli a sorozatos törvénysértéseit és nem tartja meg az ülést. Tökös lépés volt! De majd akkor kezdünk bizakodni, ha megköveteli az Infotv.-ben előírtakat is. És persze nincs elfelejtve a Szabadság út vízelvezetése és az egyéb huncutkodások sem.

Testületi ülés (2017-09-14)” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Uraim, ez egy koncepciós per sémájára íródott. A szegény Polgármester Asszony mint vádló, a két Úr mint bíró és a Jegyző asszony mint vádlott. Nem kéne esetleg a régi kommunista beidegződéseket elhagyni?

  2. Csatlakozom az előttem hozzászólóhoz.
    Köztudat: gerincesség a legfőbb emberi érték! Céltalan hajósnak nem kedvez a szél. Aki nem tudja merre tart, annak mindig rossz felől fog fújni a szél. Ha az első gombot rosszul gomboljuk be, az egész kabát rosszul lesz begombolva.
    Jegyző Asszonynak kitartást kívánok és sok türelmet!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>