Tudtad e? 1.

Tudtad e, hogy a mostani testület legnagyobb eredménye, hogy nem utasítottak vissza két ajándékot, hanem elfogadták azt?

Ez komoly, Ők hangoztatták. Mielőtt részletezem soroljuk fel a nevüket az utókor és a Google számára:

  • Széll Istvánné – polgármester
  • Feketéné Danyi Andrea Csilla – alpolgármester
  • Vass Józsefné – képviselő
  • Ivády Gyula Zoltánné – képviselő
  • Schweiczer Krisztián – képviselő

A Hivatal és az Orvosi rendelő felújításáról van szó. Gyakorlatilag a Megyei Önkormányzat intézte az egészet (több településnek is), a testületi tagoknak csak a kicsi kacsójukat kellett felemelni. És szerintük ez a világra szóló eredmény. Végül is nézőpont kérdése. Ha belegondolok abba, hogy a 2 millió forint értékű teljesen ingyen megkapható sportparkot azért nem szavazták meg, mert azt fenn is kell tartani, hát… nincs kizárva, hogy a Hivatal és az Orvosi rendelő felújításánál is remegett a kezük.

Emlékeztek rá, hogy pár évvel ezelőtt, hogy meg volt sértődve az egész testület, mert azt mertem állítani, hogy ezt a kéznyújtogatást a kutyám is meg tudná csinálni? Hmmm…, ha ebben a ciklusban a kutyám, illetve a kutyáink ültek volna a testületi székekben, akkor most Nemtinek lenne sportparkja.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>