Tudtad e? 3.

Tudtad e, hogy a Kultúrház több mint egy éve életveszélyessé lett nyilvánítva? A felújátás nem megfelelő technológiával lett elvégezve(tervezési hiba), ezért át vannak ázva a falak és potyog le minden. Na jó, valószínűleg ezt tudtad mert régóta így van. De azt tudtad e, hogy ugyanaz a cégcsoport végezte az orvosi rendelő és a Hivatal tervezését és kivitelezését, amelyik a Kultúrházat tervezte és kivitelezte? Sőt az Óvodát is az tervezte. Öt év múlva vajon használhatóak lesznek még ezek az épületek?

Emlékszem, hogy a felújátás után mennyire a magukének tekintették a címviselőink a Kultúrházat. A széltől is óvták, meg sajnos a fiataloktól is. Egy kitört ajtóüveg miatt lettek kitiltva. A ifjúság nélkül nincs jövője Nemtinek.

És most, hogy szar van a levesben? Már senkinek nem kell a Kultúrház? Egy címviselőt sem látok, aki keblére ölelné és babusgatná. Álságos semmirekellő banda. Amíg van benne politikai tőke addig kell, utána meg leszarják. És a falut is.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>