Tudtad e? 2.

Tudtad e, hogy az Óvoda a működésképtelenség szélére került? Most éppen egy pedagógusi állás nincs betöltve. Ezért kellett 26-án rendkívüli testületi ülést összehívni. Íme az ülésről a videó:

Az alpolgármesternek, azaz Feketéné Danyi Andrea Csillának problémát okozó dokumentumot itt olvashatjátok. Kíváncsian várom a polgármester beszámolóját a költségekről, ha +6 milliótól nagyon el fog térni a kimutatás, akkor valahol sumákolás történt. Hogy hol történhetett? Mindent a maga idejében.

Az alpolgármester inkább arról beszéljen, hogy miért lobbizta ki(2.nap.pont) a Kossuth út 173 bérlője összes tartozásának az elengedését. És nála ki lobbizta ki ezt az álláspontot? Kettő hónapja még teljesen más állásponton volt(8.nap.pomt), akkor még azonnal fel akarta mondani a szerződést. Számításaim szerint, csak ebben az esetben félmillió forint körüli összeggel károsította meg a falut a testület.

A Kossuth út 173-ról bővebben majd később. Sok-sok doksival és egymásnak ellentmondó iratokkal.

A napirendi pont alapjául szolgáló bérleti szándékot itt olvashatjátok.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>