Zaporozsec

Elkövettem egy nagy hibát. Belenéztem a tegnapi tüntetés közvetítésébe és látván a csürhét és főleg a fehérsapkás femina szónokokat, akkora másodlagos szégyenérzetem támadt, hogy ki kellett kapcsolnom a tv-t. Pedig edzett lelkem van az ilyenhez, de ez megterhelt.

Amikor a tehetségtelenség párosul a tehetetlenséggel, a butasággal és az aljas szándékkal akkor már nagy a baj. Akkor keletkeznek a kun bélák. Nem véletlen a tanácsköztársasággal való párhuzam, a módszerek most is ugyanazok, csak a Szovjetúnió kommunistáinak a helyét átvette az Európai Únió ballib vezetése. Furcsa és aljas banda ez a ballib csürhe. Ideköpik nekünk ezt demokrácia nevű játékszabályt, hogy ez nagyon király és tessék ez alapján játszani. Majd mikor a konzervatív oldal az ő szabályaik alapján az ő pályájukon péppé veri őket, akkor már forradalmat és anarchiát akarnak. Ezek ők.

Ha valakit esetleg sértene a csürhe jelző, akkor tisztázzunk valamit. Minden csoportnak és embernek kezdetben jár az alap tiszteletet. Aztán ez a tisztelet a cselekedetei alapján alakul, lesz olyan akire felnézek és lesz olyan akit lenézek. Ez a ballib banda (Jobbik, DK, MSZP, Párbeszéd, Liberálisok, LMP, Momentum) és az általuk utcára hívott és felhergelt tüntetők – azután, hogy randalíroztak az ország házában, fel akarták gyújtani a karácsonyfát és a jászolt, összetörték és elégették a rászoruló gyermekeknek szánt szánkókat, provokálták és dobálták a rendőröket, keresztény ellenes szólamokat skandáltak, vért és halált akartak, stb. – maximum a csürhe minősítést érdemlik meg. De lehet, hogy még azt sem. És aki ezek után szimpatizál velük arra sem tudok feljebb nézni.

Az előző bejegyzésben már írtam arról, hogy ennek a randalírozásnak semmi köze a rabszolgatörvénynek nevezett törvénymódosításhoz. Ezek egyrészt le akarják rombolni azt a képet, hogy Magyarországon rend van, ellentétben a migránspárti országokban kialakult randalírozással és terrorveszéllyel, másrészt hátha a zavarosban némi külföldi segítséggel a kormányrúdhoz tudnak jutni. Pontosan tudják, hogy ez saját erőből, már nem megy. Most már a lakosság 83%-a elítélő őket, gyakorlatilag megszűnt a szavazóbázisuk.

Kormányváltást! – skandálják a tüntetők. Legyen, ha érdemes váltani én benne vagyok, de gondolkodjunk egy kicsit. A józan paraszti ésszel megáldott emberek akkor cserélnek le valami működő dolgot, ha azt valami jobbra tudják cserélni. Pl. az emberek a Mercedest örömmel lecserélik egy Rolss-Royce-ra, de egy Zaporozsecbe nem szívesen ülnének át. Van most nekünk egy tapasztalt és harcedzett sofőrrel rendelkező Mercedesünk, ami ugyan egy kicsit régi, néhol piszkos, néha szervizelni kell, időnként olajat kell cserélni benne, néha fődarabot is cserélni kell, viszont stabilan elvisz A pontból B-be, majd C-be, majd D-be, és így tovább, tehát lehet rá számítani. Aztán alternatívaként van egy erősen korrodált Zaporozsecünk egymással veszekedő tanulóvezetőkkel, ami ha véletlenül mozgásba lendül, akkor is az A és B pont között többször kell javítani, néha külföldi szerelők is javítják, néha vissza kell menni egy-egy elhagyott alkatrészért, aztán a B pont előtt mindig jön a sárga angyal és visszaviszi a Zsaporozsecet az A pontba majd kezdődik előről minden. Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy lecseréljük az üzembiztos Mercedest egy széteső félben lévő Zaporozsecre?

Amit most látunk az a Zaporozsec utolsó próbálkozása félúton a roncstelep felé. Nincs már esélye. Elhanyagolták, nem szervizelték, azt hitték, hogy örökké fog tartani. Hát nem. Egy feladat maradt, furfangosan kordában tartva bekísérni a roncstelepre úgy, hogy  a segélykiáltása ne hallatsszon el a nyugati lánctalpas barátjához. Miért?

Sajnos reális az esélye annak, hogy ez az egész cirkusz vérfürdőbe fog végződni. Semmi sem véletlenül történik, a forgatókönyv már meg van írva. Ez a csürhe pontosan tudja, hogy ezzel az akcióval politikai öngólt lőtt, a legkisebb esélyük is elszállt bármely választási győzelemre, innen már nincs visszaút a normalitásba. Logikusan az a következtetés, hogy ilyet csak akkor csinálhattak, ha előre lepaktáltak külföldi erőkkel a hatalomért. Ha kellő méretű véres balhét csinálnak – mondjuk egy ukrán Maidan szintűt – akkor a külföldi beavatkozás által beülhetnek a bársonyszékbe. Na ezért kell furfangosnak lenni, ezért van most nagy szükség a magyar virtusra.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>