A hazug embert hamarább utolérik mint a sánta kutyát!

Remélem. A Petőfi úti játszótérről lesz szó.

Emlékezzünk meg róla, élt 9 évet. 2010 július 12.-én adták át, kb. 3 millió forintból épült meg. Azóta nincs gazdája. Az előző vezetés sem volt gazdája, idézet egy 2012-07-05-i vizsgálati jegyzőkönyvből.

“A játszótéri eszközök vonatkozásában az üzemeltető nyilvántartásokkal nem rendelkezett, azaz az ellenőrzési- karbantartási munkálatok semmilyen módon, illetve formában nem kerültek dokumentálásra. Ez alapján megállapítható, hogy heti, operatív, illetve éves ellenőrzési naplóval, karbantartási naplóval nem rendelkeztek.”

Azóta csak rosszabb lett a helyzet, karbantartás egyáltalán nem történt. Mígnem a szeretett polgármesterünk Széll Istvánné a 2019-07-29-i testületi ülés végén kijelentette, hogy a játszótér felújítása megkezdődött. Hurrá! – gondolhatnánk, de ez is csak a tőle megszokott kamu volt. Augusztus végén egy felülvizsgálat során a játszótér nagy részét balesetveszélyessé nyilvánították. Persze ezt hivatalos forrásból senki nem tudta, mert szeretett polgármesterünk – így a választások előtt, mint jelölt – erről mélyen hallgatott. A hatalomvágytól fűtötten nem merte elvégezni a kötelező feladatot sem. Azaz nem táblázta ki, hogy a játszótér használata veszélyes és nem gondoskodott a veszélyes részek elzárásáról sem. Nagy blama lett volna ez neki, ezért inkább hagyta, hogy a gyerekek az életveszélyes játékokon játszanak. Na erre szokta mondani Bayer Zsolt, hogy “ez egy fehérjehalmaz”. Én inkább semmit mondok, folytatom. Tegnap, azaz 2019-09-30-án lakossági bejelentésre a rendőrség elbontatta a veszélyes játékokat. A sztori a rendőrségen folytatódik.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>