Vélemény érkezett

A szerző engedélyével közzé teszem:

 

Kedves Csaba!

Mosolyogva, felháborodással és legfőképp szégyenkezve olvasom a honlapodat.

Amennyire komoly az írások tartalma, a stílus gyakran megmosolyogtat, élvezettel olvasom a szarkasztikus, kissé nyers bejegyzéseket. Néhány estém már  kellemesen telt.

„A  humorérzék- és különösen a fekete humor szeretete- a magas IQ jele lehet.” (Forrás: Brightside)

Felháborodva a megismert tények miatt vagyok, emiatt esetleg szomorú is lehetnék, mégsem szomorú vagyok, hanem szégyenkezem.

Szégyenkezem, amikor azt írod, ketten követitek nyomon Nemtiben az eseményeket, szégyenkezem amikor azt mondod csak a kampány idején bújnak elő a falu tudorai, szégyenkezem, mert ennek az érdektelen, nemtörődöm, önpusztító falu lakosságának a tagja vagyok én is.

Szégyenkezem, mert használom ugyan a számítógépet, internetet, a felületességem, hanyagságom, és tudatlanságom miatt csak most jutott hozzám az információ, hogy létezik ez a honlap. Igaz, csak a véletlenek alkalmával jutott el hozzám a HÍRHARANG, de ha tudtam volna hogy mit jelent a WEB, talán már régi olvasód lehetnék.

Szégyenkezem, mert a jelenleg induló polgármester jelöltek, nem voltak elég intelligensek ahhoz, hogy Nemtiben változás következzen be.  Talán, nem is annyira a falu érdeke volt az első szempont, amikor megfogalmazódott egyik- másikukban, hogy elindul a falu polgármesteri címéért?!  Sajnos a lakosság személyes kötődések alapján szavazott, nem a józan ész  és mérlegelés vezérelte az emberek többségét. Elég lett volna egy  agilis, fiatal, képzett ellenfél. Még a jó  példát sem volt képes egyikük sem követni. (Talán pont neked nem kellett volna visszakozni!)

Végül szégyenkezem, mert szüleink révén rokoni kapcsolatban állunk, mégsem ismertelek. (Ez azért egy kicsit a te szégyened is!) Most, felnőttként, idősödő korban , ilyen apropóból tudok meg rólad ezt-azt. A magam részéről köszönöm az eddigieket, a kitartásodat, harcodat! Kívánok az elkövetkező időre is sokat mindebből, közöttünk!

 

                                                                             Cseh Ferencné Zsuzsa

Nemti, 2019-10-16

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>