A Kossuth út kátyúzása

Természetesen arról az útszakaszról van szó ahol kimaradt a teljes aszfaltozás, azaz a 7-es kilométerkőtől Kisterenye irányában kb. 1200m hosszon.  Egyébként fogalmam sincs miért ez a szakasz maradt ki, Nemti és Újfalu között voltak ennél jobb állapotban lévő szakaszok is, az ráadásul külterület.

Szóval kátyúzás. Nem a képviselőknek köszönhetjük, még csak nem is polgármesternek. Ők nem voltak hajlandóak a seggüket felemelni az ügy érdekében, még a többszöri lakossági megkeresés után sem. Persze miért is tennék ha ebből nem csusszan semmi a zsebbe.

Az egyedüli ember akinek a kátyúzás miatt köszönetet kell mondanunk az

Táboritáné Paulovics Erzsébet

Korábban még Ő is megkereste a Hivatalt, de még csak válaszra sem méltatták. Aztán megelégelte a banánt és megkereste (1 2)  az ügyben a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságot. Ők áttették a megyeihez, aki továbbította a Közúthoz. A Közút sürgősséggel foltozta be Erzsike előtt a problémás kátyút, majd folytatta a nevezett útszakasz többi részén a kátyúzást és korrektül tájékoztatta a panaszost.

Így megy ez Nemtiben. Ha valamit probléma van akkor a lakosoknak kell intézkedni. De akkor miért tartjuk ezt a sok léhűtő címviselőt?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>