Bíróság – kezdetek

Megelégelvén a Hivatal sorozatos törvénysértő magatartását a közérdekű adatigényléseknél (mellébeszélés, részben vagy egyáltalán nem válaszolnak, stb), továbbá azt, hogy az adatigényléseknél  lehúztak közel 40.000 Ft-al, keresetet nyújtottam be a drágáim ellen a Balassagyarmati Járásbíróságon. 5 db keresetről van szó:

  1. Közmunka záróbeszámolóiért megállapított 18.332 Ft költségtérítés megváltoztatása
  2. A traktorok menetleveleinek és a gázolaj számlákért megállapított 18.380 Ft költségtérítés megváltoztatása
  3. Dohánybolt kilelölés iratainak kiadása (megszűnt)
  4. Pénzkezelési szabályzat kiadása (megszűnt)
  5. Önkormányzatunk és az Óvoda elemi költségvetéseinek és a pénzügyi beszámolóinak a kiadása

A 3. és 4. pontban elálltam a keresettől, mert a kereset megindítása után a Hivatal megküldte a kért iratokat. A bíróság jogerős végzésben megszüntette ezen pereket.

Tanulságképpen – és hogy képet kapjatok a Hivatalunk mentális állapotáról - egy cikksorozatban közzé fogom tenni ezen ügyek iratait. De mindezek előtt bevezetésképpen álljon itt néhány irat a polgármesterrel folytatott diskurzusomról, melyben arról tudakozódtam, hogy miért egy idegen ügyvéd látta/látja el az önkormányzatunk jogi képviseletét, és miért nem Dr. Papp János akit átalánydíjas szerződés kötelez eme feladatra.

A kérdések. A válasz és a melléklete. Az újfent feltett kérdések.

(Nem vagyok biztos abban, hogy a válasz a polgármestertől érkezett. És abban sem, hogy a kapott szerződés a kért dátum szerinti. )

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>